Home > Web Analytics, WebAnalytics > E-metrics Summit London 2007

E-metrics Summit London 2007

april 5th, 2007

emetrics logoVorige week was er weer een E-metrics Summit, dit keer in London. Een aantal mensen uit Nederland zijn ook geweest, die erg te spreken waren over de opzet en inhoud van het programma. Ton Wesseling was een van die mensen. Zijn verslag kun je op zijn blog lezen: ochtend sessie overview, middag sessie overview, 2e dag. Leuk om een idee te krijgen wat er op zo’n WA event leeft. Zie ook de post van Avinash , die zelf ook sprak op het event.

Categories: Web Analytics, WebAnalytics Tags:
  1. april 6th, 2007 at 16:04 | #1

    Dank voor de links. Er staan nog een aantal artikelen klaar om te posten; onder andere de samenvatting van de laatste sessies op de 2e dag.

  2. april 6th, 2007 at 17:51 | #2

    Prima, ik hoor het wel. Dan zet ik ze erbij.

Comments are closed.