Omniture Welcomes Visual Sciences

logo-omnitureHet persbericht kwam binnen dat de overname door Omniture van Visual Sciences nu offcieel is afgerond.

Het nieuwe Omniture heeft “more than 1,000 employees, over 4,000 customers and 14 offices worldwide including: Utah, San Diego, Virginia, San Francisco, United Kingdom, France, Germany, Denmark, Sweden, Japan, China, Korea, Singapore and Australia.”

Verder vind je in het persbericht terug wat de nieuwe ‘product offerings’ worden van ‘the leader in online business optimization’. Nog een interessant zinnetje voor HBX klanten: “HBX Analytics will be rebranded as Omniture SiteCatalyst HBX, and will continue to be supported until the key features have been integrated into Omniture SiteCatalyst.” Wanneer dit alles zal gebeuren is nog niet bekend.

Vanaf eind deze maand zal er een Customer Welcome Program worden gelanceerd, waarbij ook migratietrajecten aan bod zullen komen. Er is een website gelanceerd die alle belangrijke zaken op een rij zet.